fredag 26 augusti 2011

Ojdå

Det blev visst ett litet uppehåll där, men det har bara inte funnits tid! Ska försöka uppdatera lite i dagarna med bilder och sånt från vad vi varit med om denna sommaren.

Först ut är Lillebror:
Lillebror har hjärtfel (vad är oddsen, liksom????), men ett väldigt litet ASD som “inte har någon som helst betydelse”, enligt dr. Hjärtspecialst. Han passade även på att påpeka att Lillebror var bland de tjockaste barn han sett och att vi MÅSTE till dietisten för att förebygga fetmarelaterade sjukdomar. En 6-månaders… Well, vi var hos dietisten (som också träffar Storebror) och det var inget snack om saken att vi absolut inte ska bry oss om det nu. Han är för liten för att kunna klassas som fet. “Läkaren är nog bara van vid magra barn. Jag håller inte med om det han sa men säg inget!”, sa hon med glimten i ögat. Hon är så bra, vår dietist..! <3

Eftersom hjärtat inte kunde orsaka Lillebrors andningssvårigheter fick vi helt enkelt nöja oss med att få diagnosen “förkylningsastma”. Fast utan att vara förkyld… Vi blev hemskickade med inhalationsinstruktioner och telefonnummer ifall något ovanligt händer. På Grönland blev han dock förkyld och då blev det ännu värre. Nu, två veckor senare ligger han fortfarande och rosslar, stackarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar